Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 801g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g374g105kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Basilika, kuivattu 3.2g8.2kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1068g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl214g363kcal38.4g3g21.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g29g255kcal0g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1872kcal113g90.8g107g58.4g
Valittu annoskoko2500g936kcal56.5g45.4g53.5g29.2g
Annoskoko puolitettuna1250g468kcal28.3g22.7g26.8g14.6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104