Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 384g2788kcal4.6g1.5g312.4g0g
Sokeri 762g3094kcal0g761.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)769g968kcal84.5g2.3g69.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 103g379kcal19g11.3g22.2g31.2g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1429kcal42.4g291.4g5g14.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g154kcal0g38g0g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen16g6.5kcal0.3g1.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17676kcal301.6g2225g817.6g91.6g
Valittu annoskoko2500g8838kcal150.8g1112.5g408.8g45.8g
Annoskoko puolitettuna1250g4419kcal75.4g556.3g204.4g22.9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249