Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 81g225kcal12.1g21g3.5g31.5g
Kananmuna kuoreton 222g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki403g226kcal34.3g20.2g0.8g0g
Tonnikala vedessä 605g632kcal135.7g0g9.1g0g
Sipuli 202g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g202g222kcal36.3g4g6g0g
Oliivi202g222kcal2.8g9.5g22.2g8.9g
Parsakaali brokkoli 403g141kcal18.6g7.9g1.2g10.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl61g544kcal0g0g60.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti40g202kcal10g13.4g11.6g11.5g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5679kcal568.4g188.2g276.2g130.8g
Valittu annoskoko2500g2840kcal284.2g94.1g138.1g65.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1420kcal142.1g47.1g69.1g32.7g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449