Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1027g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali274g58kcal3.3g9.3g0.5g5.8g
Porkkana 274g90kcal1.7g15.2g0.5g7g
Palsternakka 103g65kcal0.5g12.1g0.4g4.6g
Selleri, annos 50g103g14kcal1g3.1g0g0g
Sipuli 137g41kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Paistijauheliha 10%274g466kcal54.8g0g27.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g267g107kcal4.5g21.9g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g21g15kcal1.5g2g0.1g0g
Valkosipuli 6.8g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1811kcal141.4g145.4g66.2g40g
Valittu annoskoko2500g906kcal70.7g72.7g33.1g20g
Annoskoko puolitettuna1250g453kcal35.4g36.4g16.6g10g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712