Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 719g212kcal4g38.1g1.4g13.7g
Kidneypapu, suolaliemessä755g831kcal58.9g136g3.8g60.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1441kcal120.4g0g107.6g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Paprika vihreä 306g65kcal2.9g7.6g0.9g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5724kcal381g396.2g279g170.2g
Valittu annoskoko2500g2862kcal190.5g198.1g139.5g85.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1431kcal95.3g99.1g69.8g42.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826