Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g102g106kcal8.1g16.6g0.6g2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g102g112kcal5.1g21.4g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%510g816kcal13.8g13.8g76.5g0g
Ruohosipuli 204g46kcal2.8g3.5g1.2g4.9g
Katkarapu 1020g698kcal147.3g0g11.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g102g918kcal0g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5636kcal365.2g151.4g385.6g27.8g
Valittu annoskoko2500g2818kcal182.6g75.7g192.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1409kcal91.3g37.9g96.4g7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850