Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1373g869kcal41.2g65.9g48.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g179g571kcal19.6g114.2g3.9g19.6g
Vehnäjauho, sunnuntai357g1249kcal42.8g253.4g7.5g10.7g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 137g996kcal1.6g0.5g111.6g0g
Rypsiöljy 124g1093kcal0g0g123.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 323g405kcal35.5g0.8g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10365kcal281.4g869.6g647.6g60.6g
Valittu annoskoko2500g5183kcal140.7g434.8g323.8g30.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2591kcal70.4g217.4g161.9g15.2g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197