Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 832g935kcal175.9g0g25g0g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Peruna, uusi 416g324kcal7g67g0.8g4.2g
Sipuli (kuorittu)312g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 416g168kcal2.1g10g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3362kcal384.6g241.8g54.8g45.6g
Valittu annoskoko2500g1681kcal192.3g120.9g27.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna1250g841kcal96.2g60.5g13.7g11.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706