Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)682g273kcal11.6g55.9g0.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)682g239kcal10.9g47g0.7g9.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g437g376kcal21.9g69.9g1.3g32.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g699g1594kcal132.9g0g118.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4963kcal354.6g345.6g243.2g83.6g
Valittu annoskoko2500g2482kcal177.3g172.8g121.6g41.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1241kcal88.7g86.4g60.8g20.9g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791