Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g493g1628kcal78.9g305.8g9.9g29.6g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g750g675kcal150g0g9.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g270g162kcal1.1g40.5g0.3g3.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl493g592kcal16.8g17.8g49.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g493g296kcal4.9g22.2g19.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6706kcal503.4g772.6g177.8g72.8g
Valittu annoskoko2500g3353kcal251.7g386.3g88.9g36.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1676kcal125.9g193.2g44.5g18.2g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885