Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g400g1319kcal64g247.9g8g24g
Atria kevyt jauheliha933g1586kcal177.2g0g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g41kcal1.4g2.6g2.8g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen933g308kcal30.8g45.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6966kcal585.4g600.2g238.4g50.6g
Valittu annoskoko2500g3483kcal292.7g300.1g119.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1741kcal146.4g150.1g59.6g12.7g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377