Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 619g149kcal11.2g13.6g1.9g14.2g
Parsakaali brokkoli 619g217kcal28.6g12.1g1.9g15.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 495g603kcal105.2g0g19.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%309g402kcal9.3g6.2g40.2g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 248g817kcal5g7.4g86.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl25g218kcal0g0g24.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima186g724kcal53.8g0g55.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6259kcal426.2g78.6g461.8g60g
Valittu annoskoko2500g3130kcal213.1g39.3g230.9g30g
Annoskoko puolitettuna1250g1565kcal106.6g19.7g115.5g15g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937