Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 642g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g535g1534kcal17.6g363.6g1.1g45.4g
Sokeri 642g2604kcal0g640.9g0g0g
Voi 428g3103kcal5.1g1.7g347.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)235g296kcal25.9g0.7g21.2g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g34kcal0g8.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15181kcal98.4g2038.8g740g91g
Valittu annoskoko2500g7591kcal49.2g1019.4g370g45.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3795kcal24.6g509.7g185g22.8g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161