Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 983g331kcal6.8g54.1g1g13.8g
Mansikka 551g256kcal2.8g46.2g1.1g10.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g836g3259kcal0g818.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7691kcal19.2g1838.2g4.2g48.6g
Valittu annoskoko2500g3846kcal9.6g919.1g2.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1923kcal4.8g459.6g1.1g12.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463