Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1192g405kcal2.4g84.6g3.6g21.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)572g2116kcal80.1g314.6g45.8g62.9g
Sokeri 238g967kcal0g238.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 477g2539kcal1.6g1.7g286g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g43kcal0.4g9.5g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12218kcal169g1315.8g671.6g168.6g
Valittu annoskoko2500g6109kcal84.5g657.9g335.8g84.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3055kcal42.3g329g167.9g42.2g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803