Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g80kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1791kcal53.2g365.3g6.3g18.3g
Oliiviöljy 136g1198kcal0g0g135.5g0g
Hapankaali 803g226kcal8.6g34.5g1.5g16.5g
Tomaattimurska Eldorado90g18kcal1.1g3.2g0.1g1.3g
Ketsuppi, Felix108g98kcal1.1g22.8g0.5g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste401g1445kcal116.4g6.8g112.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9794kcal381.2g900.2g515.8g74.8g
Valittu annoskoko2500g4897kcal190.6g450.1g257.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2449kcal95.3g225.1g129g18.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150