Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 137g1212kcal0g0g137.1g0g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Sipuli 203g61kcal2.5g9.7g0.4g3.5g
Tonnikala öljyssä 406g771kcal110.2g0g36.6g0g
Paprika punainen 203g60kcal1.9g9.1g0.8g3.9g
Kesäkurpitsa zucchini 677g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Tomaatti 813g185kcal4.5g28g2.4g11.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4911kcal252.2g140.6g360.4g48.8g
Valittu annoskoko2500g2455kcal126.1g70.3g180.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1228kcal63.1g35.2g90.1g12.2g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358