Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi82g8.2kcal1.2g1.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g370g74kcal3.7g11.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Vesi1644g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)123g84kcal2g18.4g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis247g276kcal54.3g0g7.4g0g
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.5g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1189kcal125.6g64g46.4g0g
Valittu annoskoko2500g595kcal62.8g32g23.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g297kcal31.4g16g11.6g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389