Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g538g1889kcal139.9g13.5g145.3g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g132g567kcal26.4g50.1g29g0.7g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1076g257kcal19.4g23.5g3.2g24.5g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät754g754kcal124.3g9g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6932kcal620g192.2g395.6g50.4g
Valittu annoskoko2500g3466kcal310g96.1g197.8g25.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1733kcal155g48.1g98.9g12.6g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779