Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 284g2019kcal2.1g1.1g227.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 493g1691kcal50.2g345g5.9g17.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 47g41kcal1.5g2.1g2.8g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 521g744kcal65.2g1.6g53.4g0g
Anjovis 154g395kcal44.4g14.7g17.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 190g122kcal6.1g9.1g6.6g0g
Purjosipuli474g90kcal8.5g11.4g0.9g10g
Tilli, tuore 28g8.5kcal1g0.3g0.2g0.6g
Pizzajuusto, valio190g644kcal47.4g0g49.3g0g
Muna, annos 60g114g100kcal8.6g1g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11707kcal470g772.6g741.8g55.6g
Valittu annoskoko2500g5854kcal235g386.3g370.9g27.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2927kcal117.5g193.2g185.5g13.9g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831