Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g162g49kcal1.6g6.5g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g541g189kcal8.7g37.3g0.5g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 541g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1082g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g951kcal30.8g130.2g28.6g28.4g
Valittu annoskoko2500g475kcal15.4g65.1g14.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna1250g238kcal7.7g32.6g7.2g7.1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671