Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen305g2195kcal3g3g243.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 305g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 518g2104kcal0g517.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g610g2134kcal21.3g493.9g6.1g18.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten92g302kcal21.5g41.2g19.2g10.1g
Leivinjauhe 20g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g41kcal0g10.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 224g319kcal27.9g0.7g22.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g183g732kcal0g182.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten31g101kcal7.2g13.7g6.4g3.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen102g732kcal1g1g81.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 102g46kcal3g4.9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17481kcal172g2553.8g762.6g63.8g
Valittu annoskoko2500g8740kcal86g1276.9g381.3g31.9g
Annoskoko puolitettuna1250g4370kcal43g638.5g190.7g16g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002