Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g708g198kcal4.2g42.1g1.4g17.7g
Sipuli 708g214kcal8.9g34g1.4g12g
Vesi, vesijohtovesi 921g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g191kcal0g0g21.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g142g397kcal26.9g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2001kcal80g152.2g110.4g59.4g
Valittu annoskoko2500g1000kcal40g76.1g55.2g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g500kcal20g38.1g27.6g14.9g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255