Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 845g2898kcal86.1g591.3g10.1g29.6g
Sokeri 414g1681kcal0g413.8g0g0g
Leivinjauhe 16g29kcal0.8g6.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g65kcal0g16.1g0g0g
Rypsiöljy 366g3232kcal0g0g365.5g0g
Mustikka metsä- 780g343kcal3.9g49.9g4.7g25.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 31g103kcal0g25.2g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g33g127kcal0g31.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16957kcal181.6g2268.4g760.6g111.6g
Valittu annoskoko2500g8479kcal90.8g1134.2g380.3g55.8g
Annoskoko puolitettuna1250g4239kcal45.4g567.1g190.2g27.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746