Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1537g5074kcal30.7g46.1g537.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen307g101kcal10.1g15.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g256g1025kcal0g256.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g307g197kcal10.8g0.6g76.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g92g301kcal6.9g49.8g6.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13394kcal117g735.4g1242.4g4.8g
Valittu annoskoko2500g6697kcal58.5g367.7g621.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3349kcal29.3g183.9g310.6g1.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761