Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 988g289kcal9.3g44.5g4g18.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g581g814kcal122.1g0g40.7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g109g371kcal7.2g85g0.7g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g567g312kcal9.6g37.4g13.6g6.8g
Tilli, tuore 58g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Persilja 73g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Rypsiöljy 44g386kcal0g0g43.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4466kcal304.6g344g206.8g68g
Valittu annoskoko2500g2233kcal152.3g172g103.4g34g
Annoskoko puolitettuna1250g1116kcal76.2g86g51.7g17g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045