Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa873g148kcal3.5g21.8g5.2g6.1g
Porkkana 233g76kcal1.4g12.9g0.5g5.9g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Tomaattimurska 364g107kcal2g19.3g0.7g6.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 58g313kcal0.5g0.4g34.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.4g30.6g0.5g1.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 437g198kcal4.4g28.4g6.5g3.5g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)23g63kcal1.3g1.4g5.8g0.2g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives23g65kcal0.9g1.4g6.5g0g
Lohisäilyke226g226kcal40.6g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2745kcal121.2g241.4g135.2g50.8g
Valittu annoskoko2500g1372kcal60.6g120.7g67.6g25.4g
Annoskoko puolitettuna1250g686kcal30.3g60.4g33.8g12.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718