Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 641g116kcal3.6g16g2.6g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g641g385kcal9.6g83.3g0.6g5.8g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g641g950kcal129.9g11g41.6g0g
Fetajuusto (Pirkka)321g881kcal51.3g3.2g73.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)128g39kcal1.3g5.1g0.5g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 128g500kcal2.7g2.8g53.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5741kcal396.8g242.8g345.6g21.2g
Valittu annoskoko2500g2870kcal198.4g121.4g172.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1435kcal99.2g60.7g86.4g5.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772