Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g741g667kcal11.1g44.4g48.1g14.8g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g741g333kcal11.1g55.6g7.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g556g639kcal88.9g10.6g27.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g463g509kcal106.5g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4296kcal435.2g221.2g183.2g29.6g
Valittu annoskoko2500g2148kcal217.6g110.6g91.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1074kcal108.8g55.3g45.8g7.4g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961