Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1245g437kcal57.5g24.3g3.7g31.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g498g120kcal9g14.9g2.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Voi 35g253kcal0.4g0.1g28.3g0g
Mozzarella light149g239kcal29.9g0.7g13.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g498g349kcal10g16.4g25.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2833kcal215.6g120g147.8g89.8g
Valittu annoskoko2500g1417kcal107.8g60g73.9g44.9g
Annoskoko puolitettuna1250g708kcal53.9g30g37g22.5g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147