Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 719g252kcal33.2g14g2.2g18g
Paprika punainen 272g80kcal2.6g12.2g1.1g5.2g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaatti 639g146kcal3.6g22g1.9g8.9g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Basilika, tuore64g26kcal2g3.2g0.5g2.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g310kcal26.4g0g22.7g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl16g141kcal0g0g16g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)399g503kcal43.9g1.2g35.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl51g72kcal2.4g4.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3267kcal239.4g143g171.8g87g
Valittu annoskoko2500g1633kcal119.7g71.5g85.9g43.5g
Annoskoko puolitettuna1250g817kcal59.9g35.8g43g21.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152