Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 277g396kcal34.7g0.8g28.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai372g1302kcal44.6g264.1g7.8g11.2g
Maito, Kevyt189g87kcal6.1g9.1g2.8g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Rypsiöljy 114g1004kcal0g0g113.5g0g
Sokeri 315g1280kcal0g314.9g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1211g541kcal2.3g114g1.2g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9343kcal177.2g1433g308.2g66g
Valittu annoskoko2500g4671kcal88.6g716.5g154.1g33g
Annoskoko puolitettuna1250g2336kcal44.3g358.3g77.1g16.5g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254