Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1043g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.869g3042kcal115.6g591.1g20.9g33g
Kuivahiiva, annos 11g17g63kcal7.8g7g1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g522g1669kcal93.9g224.3g44.3g93.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g35g257kcal0g0g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10063kcal434.6g1644.8g189.4g253.8g
Valittu annoskoko2500g5031kcal217.3g822.4g94.7g126.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2516kcal108.7g411.2g47.4g63.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893