Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1120g2241kcal156.8g23.5g168g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g934g560kcal9.3g42g37.3g5.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g37g336kcal0g0g37.3g0g
Tilli mauste9g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.7g6.3kcal0.3g1.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g19g12kcal1.4g1.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 373g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.7g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6331kcal336.6g139.8g485.8g11.2g
Valittu annoskoko2500g3165kcal168.3g69.9g242.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1583kcal84.2g35g121.5g2.8g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565