Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1282g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)39g39kcal2.9g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Purjosipuli 64g15kcal1.2g1.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g192g54kcal1.2g11.4g0.4g4.8g
Selleri, annos 50g128g18kcal1.3g3.8g0g0g
Tomaatti, tuore321g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Sieni tatti, hapero 192g53kcal3.5g5.6g1g3.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g128g14kcal1g2.1g0.1g0g
Oliiviöljy 26g227kcal0g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1037kcal29.4g98.6g57.4g34.6g
Valittu annoskoko2500g519kcal14.7g49.3g28.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g259kcal7.4g24.7g14.4g8.7g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711