Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)270g938kcal56.8g2.7g78.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]180g595kcal48.7g0g43.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g703g239kcal9.8g42.2g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2010kcal59.7g410.1g7g20.5g
Kuivahiiva, annos 11g20g71kcal8.9g7.9g1.2g0g
Oregano, kuivattu 3.6g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7787kcal368.6g941.8g267.6g44g
Valittu annoskoko2500g3894kcal184.3g470.9g133.8g22g
Annoskoko puolitettuna1250g1947kcal92.2g235.5g66.9g11g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744