Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1882g452kcal22.6g64g3.8g39.5g
Oliiviöljy 145g1284kcal0g0g145.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original108g75kcal4.3g8.6g3.2g3.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)108g22kcal0g7g0g0g
Valkosipuli 65g70kcal5.1g10.5g0.4g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3804kcal64g180.2g305.2g88.2g
Valittu annoskoko2500g1902kcal32g90.1g152.6g44.1g
Annoskoko puolitettuna1250g951kcal16g45.1g76.3g22.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318