Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali856g181kcal10.3g29.1g1.7g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 761g1730kcal144.5g0g129.3g0g
Sipuli 285g86kcal3.6g13.7g0.6g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 475g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4063kcal318.2g100.4g263.6g51.8g
Valittu annoskoko2500g2032kcal159.1g50.2g131.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1016kcal79.6g25.1g65.9g13g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704