Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 269g82kcal3.4g12.9g0.5g4.6g
Papu valkoinen, keitetty 359g386kcal30.3g50.3g1.3g25.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 180g572kcal43.8g82g3.4g16g
Tomaattimurska 718g211kcal4g38.1g1.4g13.6g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)36g51kcal1.4g3.1g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2901kcal170g381.6g48g119.8g
Valittu annoskoko2500g1451kcal85g190.8g24g59.9g
Annoskoko puolitettuna1250g725kcal42.5g95.4g12g30g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829