Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl21g193kcal0g0g21.4g0g
Vesi1155g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)825g247kcal8.2g49.5g1.6g8.2g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 165g275kcal12.4g6.6g21.4g4.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g231g494kcal23.8g87.3g5.5g17.1g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2550kcal93.2g312.8g100.6g63.2g
Valittu annoskoko2500g1275kcal46.6g156.4g50.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna1250g638kcal23.3g78.2g25.2g15.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568