Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 166g221kcal14g29.3g3.3g8.3g
Papu valkoinen, keitetty 187g201kcal15.8g26.2g0.7g13.1g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Kaali, valkokaali249g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.6g0.7g6.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)42g59kcal1.6g3.6g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1247g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 125g397kcal30.4g57g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2252kcal137g298.4g36g93g
Valittu annoskoko2500g1126kcal68.5g149.2g18g46.5g
Annoskoko puolitettuna1250g563kcal34.3g74.6g9g23.3g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916