Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 140g1233kcal0g0g139.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2067g736kcal3.3g146.9g1.9g41.3g
Kaurahiutale 165g619kcal24g94.2g12.1g16.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.1g11kcal0.1g3.3g0.1g2.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 103g312kcal0.1g76.6g0g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5986kcal55g683.2g307g120.2g
Valittu annoskoko2500g2993kcal27.5g341.6g153.5g60.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1497kcal13.8g170.8g76.8g30.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918