Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g1074g569kcal61.2g56.9g9.7g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g375g375kcal63.7g3.7g11.2g0g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.8g0.7g9.6g
Vesi624g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2308kcal260g176.4g54g21g
Valittu annoskoko2500g1154kcal130g88.2g27g10.5g
Annoskoko puolitettuna1250g577kcal65g44.1g13.5g5.3g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580