Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1493g5226kcal194.1g1045.2g22.4g0g
Vesi853g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g68g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 85g755kcal0g0g85.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11961kcal388.2g2090.4g215.4g0g
Valittu annoskoko2500g5981kcal194.1g1045.2g107.7g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2990kcal97.1g522.6g53.9g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781