Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 156g354kcal25g0.8g28.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g781g922kcal135.2g10.2g34.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 558g238kcal2.1g22.9g0g0g
Lanttu 223g64kcal2.2g10.3g0.7g4g
Ruusukaali 279g68kcal3.9g5.4g1.4g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g279g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Paprika punainen 223g65kcal2.1g10g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3578kcal344.4g152.4g132.2g44.4g
Valittu annoskoko2500g1789kcal172.2g76.2g66.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g895kcal86.1g38.1g33.1g11.1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959