Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 503g1113kcal88g0g85.5g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g335g84kcal4.4g14.1g0.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g503g377kcal27.6g60.3g2.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g34g25kcal2.5g3.2g0.2g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g17g2.5kcal0.2g0.1g0g0.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 50g114kcal2.5g8.8g7.1g2.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 419g405kcal12.6g82.1g1.3g4.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)17g121kcal0.1g0.1g13.4g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton419g109kcal13.8g13g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g5g17kcal0.5g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5123kcal335.2g381.4g245.8g21.2g
Valittu annoskoko2500g2562kcal167.6g190.7g122.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1281kcal83.8g95.4g61.5g5.3g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965