Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1512g453kcal15.1g60.5g4.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi302g30kcal4.5g4.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija189g586kcal20.8g0g52.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)378g321kcal3.8g13.2g26.5g0g
Tonnikala öljyssä 113g215kcal30.7g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3220kcal150.2g157.6g188.2g0.8g
Valittu annoskoko2500g1610kcal75.1g78.8g94.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna1250g805kcal37.6g39.4g47.1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995