Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1153g243kcal13.8g39.2g2.3g24.2g
Jauheliha, sika-nauta 330g730kcal57.7g0g56g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 41g26kcal1.3g2g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen371g122kcal12.2g18.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)82g66kcal0.8g3.7g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 136g194kcal17g0.4g13.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g90kcal0.1g0.1g9.9g0g
Siirappi 17g50kcal0g12.2g0g0g
Ohrasuurimo 70g226kcal5.8g44.2g1.4g5.3g
Bataatti, kuorittu 288g233kcal4.5g48.5g0.1g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3961kcal226.4g337g181.6g76.2g
Valittu annoskoko2500g1980kcal113.2g168.5g90.8g38.1g
Annoskoko puolitettuna1250g990kcal56.6g84.3g45.4g19.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704