Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g418g251kcal6.3g54.3g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kirjolohifilee 557g921kcal93.3g0g61.3g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g12g29kcal2.2g2.4g1.2g0.1g
Flora culinesse17g129kcal0g0g14.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1160g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%232g371kcal6.3g6.3g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3457kcal219g136g224.4g11.4g
Valittu annoskoko2500g1728kcal109.5g68g112.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna1250g864kcal54.8g34g56.1g2.9g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506