Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1689g648kcal16.9g116.6g3.4g42.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.6g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)51g326kcal7.9g7.3g29.9g3.5g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g338g1110kcal81.1g0g84.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5095kcal221.2g389.4g270.8g102.8g
Valittu annoskoko2500g2547kcal110.6g194.7g135.4g51.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1274kcal55.3g97.4g67.7g25.7g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756